Fejlesztés

A fejlesztési csoport számos területen nyújt támogatást az Egyesület projektjei, és hosszú távú partnerei számára. Szerver oldali fejlesztéseink teszik lehetővé, hogy a tavi viharjelző rendszereink, valamint a folyami információs rendszerek gyorsan és megbízhatóan dolgozzák fel az adatokat, és juttassák el a célfelhasználóknak.

Munkánk során igyekszünk mindig a legmodernebb szakmai technológiák és standardok mentén dolgozni. Hisszük, hogy nincs két egyforma feladat, a megrendelővel egyeztetve mindig a legapróbb részletekig feltárjuk a felmerülő igényeket, és ennek megfelelő megoldást javaslunk. Fontosnak tartjuk, hogy a szoftver életútja ne érjen véget a megrendelőnek történő átadáskor, a későbbiekben is gondozzuk, követjük a természetes technológiai évülést, a megrendelő új javaslatait, és az esetleges jogszabály változásokat.

Newada Duo FIS Portál
Nagy büszkeség számunkra, hogy a dunai országok együttműködésében megvalósulóségesen megjelenítő FIS Portál fejlesztését immáron évek óta mi végezhetjük. A portálnak kiemelkedően fontos szerepe van az információk hajósokhoz történő eljuttatásában.

PannonRIS
Úgyszintén mi fejlesztjük a dunai országokat összefogó IRIS Europe projektbe illeszkedő magyarországi RIS központot, amely ma már nélkülözhetetlen eszköz hajózási diszpécserek és hajózási társaságok számára a dinamikus folyami információk elérésére.

Dravis III
A fejlesztés több horvát és magyar megye katasztrófavédelmi szerveinek vállalkozása arra, hogy a felmerülő veszélyhelyzeteket egymást támogatva gyorsan, és hatékonyan lehessen megoldani.

RSOE EDIS
Egyik legnagyobb múltra visszatekintő fejlesztésünk az Emergency and Disaster Information Service (EDIS), amely monitorozza, feldolgozza, és az érintettek számára eljuttatja a világ bármely pontján bekövetkezett veszélyhelyzetekre vonatkozó információkat.

Mobil fejlesztés
Az elmúlt években egyre komolyabb igényként merül fel az általunk kezelt adatok mobil alkalmazás formájában történő elérése, így többek között olyan sikeres alkalmazások fejlesztését kezdtük el, mint a BM OKF Veszélyhelyzeti Értesítési Szolgáltatás (VÉSZ), amely valós idejű értesítéseket küld a lakosságnak az ország területén bekövetkezett rendkívüli helyzetekről, mobil viharjelző alkalmazásunk, a Tavihar, valamint a nemzetközi szinten is ismert RSOE EDIS Notifier. Alkalmazásainkat a három legfontosabb platformra, Android, IOS és Windows Phone technológiára készítjük.

Webfejlesztés
Komoly webfejlesztői tapasztalattal rendelkező csapatunk a legfrissebb szabványok és trendek szerint gondozza számos partnerünk, többek között az alábbi cégek és szervezetek webes megjelenését:

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu