Kalapos Bál a TEAM-R17 tagszervezetnél (Budapest, 2020. február 22.)

Vissza

2020-02-24

A bál vendégei a hagyományokat őrizve, a megnyitó előtt önfeledten énekelték el az Illés 1969-es „Újra itt van a nagy csapat” című örökzöld slágerét, amely megalapozta a Bál emelkedett hangulatát.

Rábai Miklósné, a TEAM-R17 tagszervezet titkára a rendezvény háziasszonyaként köszöntötte a Kalapos Bál közel 70 fős vendégseregét és felkérte Kovács Csabát, Egyesületünk vezérigazgatóját a rendezvény megnyitójára.

A vezérigazgató ünnepélyes megnyitó beszédében tolmácsolta az Egyesület elnökének, Dobai Sándornak az üdvözletét és jókívánságait, majd az elnök nevében is megköszönte a meghívást, melynek, mint mondta, örömmel tett eleget. Hangsúlyozta a csapatépítő rendezvények rendszeres megtartásának fontosságát, amely szilárd alapot ad a tagszervezetek közötti személyes kapcsolatrendszer fenntartásának, a szoros összetartozás és a csapatszellem folyamatos átörökítésének.

Megköszönte a résztvevők megtisztelő jelenlétét és a vezérigazgató átadta a táncparkettet a Starlight DC tánciskola versenyzőinek, akik a hiphop táncművészeti irányzat látványos elemeivel fokozták a hajnalig tartó rendezvény hangulatát.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu