Az Országos Elnökség elfogadta a 2020. évi Munkatervet (Budapest, 2020. február 3.)

Vissza

2020-02-04

Az elnök tájékoztatójában elmondta, hogy 2019. évben a fluktuáció ellenére szépen, egyenletesen emelkedett az Egyesület tag- és dolgozói létszáma. Az elmúlt év végére - megyei titkáraink és régebbi tagjaink ajánló tevékenységének köszönhetően - megközelítettük az 1100 fős országos taglétszámot.

Az Egyesület szervezeti és közhasznú szakmai tevékenysége ötvöződik a Belügyminisztérium, illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium irányítása alá tartozó állami szervekkel kötött együttműködési megállapodásokban foglalt vállalások megvalósításával.

A 2020. évi Munkatervben tervezett szervezeti feladatok és a partnerekkel egyeztetett közös szakmai rendezvények strukturáltan, csoportosítva kerültek ütemezésre. Az Egyesület stratégiai partnereivel a katasztrófavédelmi feladatokban való közreműködésen túl, a vízi és a közúti közlekedés biztonságát fokozó, a tűz- és balesetmegelőzési programsorozatok technikai háttértámogatásában működik együtt.

Az elnök többek között örömmel adott tájékoztatást a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar tanszékein folyó fakultatív képzések támogatásáról is. Az elmúlt év óta az Egyesület szakképzési tanácsadója és információbiztonsági szakértője a gyakorlatias oktatás elősegítése érdekében szakirányú előadásokat tartottak, illetve igény szerint szakmai látogatásokat szerveztek.

Az Országos Elnökség az ülés napirendi pontjainak megtárgyalása során javaslatokkal, kiegészítésekkel járult hozzá a tervezetek tartalmi elemeinek végleges kialakításához. Az ülésen határozatba foglalva elfogadásra került a 2020. évi Munkaterv és az Egyesület ez évi költségvetése is.

A Munkaterv ide kattintva érhető el.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu