ÉVÉRTÉKELŐ

Vissza

2019-12-10

A vezetőség sikeresnek és eredményesnek ítélte az Egyesület 2019. évi szakmai és szervezeti tevékenységét.

Az Országos Elnökség évzáró ülésével egybekötött évértékelőre a Felügyelő Bizottság és az Egyesület munkatársai is meghívást kaptak.

A 2019. évi Munkatervben ütemezett csoportonkénti szakmai feladatok eredményeiről Kovács Csaba vezérigazgató, míg a szervezeti programok sikeres megvalósításáról Dobai Sándor elnök tartott értékelést.

Ebben az évben az Egyesület dolgozóira az elmúlt évekhez képest jelentős feladatmennyiség hárult. A leterheltség miatt új munkatársak felvételére került sor, így a szerződésekben, megállapodásokban foglalt vállalásainkat sikerült maradéktalanul teljesíteni.

Az évértékelő az elnök rövid visszatekintésvel folytatódott, melyben kiemelte az országos szervezet több évtizedes társadami szerepvállalását, illetve a megyei titkárok által összefogott tagszervezetek tevékenységét.

Az állami és civil szervezetekkel az együttműködés lehetőségei tovább bővültek, így a Munkatervben foglalt feladatok és az azon túli programok támogatása meghatározta az Egyesület ez évi közhasznú tevékenységének irányvonalát.

Az ügyvezetők beszámolója átfogó képet adott a szakmai partnerekkel végrehajtott egymásra épülő feladatrendszerről és az Egyesület társadalmi hátterét képező megyei tagszervezetekkel közösen megvalósított hagyományőrző programok és rendezvények sikeres megvalósításáról, azok támogatásáról.

Az Egyesület vezetőségének 2019. évi szakmai és szervezeti tevékenységéről szóló értékelését az Országos Elnökség tagjai egyhangúlag elfogadták.

Az évértékelő elismerések átadásával fejeződött be, melynek során
Jekkelfalussy Tibor – kommunikációs csoportvezető,
Tóth Sándor – diszpécser,
Vági Szabolcs – diszpécser,
Marton Dezső – területi referens, valamint
Keszei Péter – RSOE Navinfo Kft. ügyvezetője,
szakterületükön végzett eredményes munkájukért RSOE Elnöki kitüntető oklevelet vehettek át.

Az elnök és a vezérigazgató megköszönték a jelenlévők egész évi helytállását, mellyel hozzájárultak az Egyesület kiváló szakmai megítéléséhez, társadalmi elismertségéhez.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu