TAGSZERVEZETI TALÁLKOZÓ VAS MEGYÉBEN (Uraiújfalu, 2019. július 02.)

Vissza

2019-07-07

Az Egyesület Munkatervében ütemezett programok egyrészt a kiemelt stratégiai partnerek szakmai igényei szerint, korszerű eszközparkunk és humánerőforrásunk felajánlásával kerülnek megvalósításra. Másrészt pedig  a  megyei tagszervezetek sajátkezdeményezésű rendezvényeit támogatva, az országos egyesületünk szakmai és szervezeti kohézióját erősítjük.

A rendezvényen több mint negyven fő - többségében rádióamatőrök - vettek részt, akik már a tagszervezet megalakulása óta stabil társadalmi hátterét képezik az Egyesületnek.

Az egyéni tapasztalatok és fejlesztési irányok ismertetése, felvetése mellett szóba került a fiatal rádióamatőr utánpótlás nevelésének támogatási lehetősége is.

Rába Lajos elnöki tanácsadó, az Egyesület vezetősége nevében megköszönte a nagyszámú részvételt és a tagság innovatív javaslatait.  

Elmondta, hogy “Az Egyesület szervezeti életében meghatározó szerepet töltenek be a megyei tagság azon aktivistái, akik magukat adva, a titkárral együttműködve fogják össze a tagszervezet csapatát és adnak helyet az értékes szakmai programoknak.”

Az ünnepélyes hangulatúvá alakult rendezvény keretében az elnöki tanácsadó Feri Istvánné részére, közelgő 70. születésnapja alkalmából eredményes szervezeti munkája elismeréseként, RSOE elnöki kitüntető oklevelet és tárgyjutalmat adott át.

Az évforduló alkalmából szívből gratulálunk és jó egészséget kívánunk!

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu