ELISMERÉSEK ÁTADÁSA A KÜLDÖTTGYŰLÉSEN (Budapest, 2019. május 31.)

Vissza

2019-05-31

Az RSOE érdemérem (bronz, ezüst, arany) fokozatai, mint az Egyesület legmagasabb kitüntetései azon személyeknek adható, akik hosszú időn át kiemelkedő és sikeres tevékenységet végeztek az Egyesületért.

RSOE ÉRDEMÉREM BRONZ FOKOZAT

Munkatársaink

Szász Andor: 15 éve viszi sikerre az Egyesület és együttműködő partnereivel közösen szervezett programok, rendezvények kommunikációs tevékenységét.

Mező Gergely: 17 éve teszi csoportjával ismertté, elismertté az Egyesület európai uniós projekt tevékenységét.

Megyei titkáraink, tisztségviselőink

Dr. Kitka Gergyely: 7 éve látja el a Csongrád megyei tagszervezet titkári feladatait.

Sinka Zoltán: 10 éve a Bács-Kiskun megyei tagszervezet titkára.

Takács Tibor: 15 éve a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tagszervezet tagja, 8 éve látja el a titkári feladatokat.

Az egyesület és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok közös szakmai rendezvényeinek, gyakorlatainak lebonyolítását innovatív javaslataikkal segítik, folyamatosan keresik a hatékony együttműködés további lehetőségeit.

RSOE ÉRDEMÉREM EZÜST FOKOZAT

Horváth Lajos: 15 éve megyei titkár-helyettes, 3 éve az Országos Elnökség tagjaként támogatja, szakmai javaslataival segíti a döntéshozó szervünk munkáját. A Hajdú-Bihar megyei tagszervezet alapító tagja.

Juhász László: 7 éve a Nógrád megyei tagszervezet titkári feladatait látja el.     Tevékenységének köszönhetően, az utóbbi években nem csak létszámában, de szakmailag is erősödött a megyei tagszervezet összetétele.

Porvan János: 10 évig a Győr-Moson-Sopron megyei tagszervezetünk titkári feladatait látta el. A titkári értekezletek alkalmával előadásaival tette tartalmasabbá, fajsúlyosabbá szakmai rendezvényünket. A megyei tagszervezet irányításában továbbra is aktívan részt vesz. 

RSOE ÉRDEMÉREM ARANY FOKOZAT

Kiss Balázs: 15 évig látta el a titkári feladatokat. A Vas megyei tagszervezet alapító tagja. Személyiségének és szervezőkészségének köszönhetően az egyik legnagyobb létszámmal rendelkező megyei tagszervezet feladatait programjait példaértékűen koordinálta. A tagszervezet szervezeti és szakmai tevékenységéből továbbra is aktívan részt vállal. 

A kitüntetettek személyes kvalitásaikkal, hasznos munkájukkal támogatták az Egyesület 2018. évi feladatainak megvalósítását.

Köszönjük munkájukat, szakmai tevékenységükre továbbra is számítunk! 

Kapcsolódó hír: http://www.rsoe.hu/aktualis/hir/872

 

 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu