ELNÖKI ÉVÉRTÉKELŐ AZ ORSZÁGOS ELNÖKSÉGI ÜLÉSEN(Budapest, 2018. december 03.)

Vissza

2018-12-03

Az elnök tájékoztatójában minden szempontból intenzív évnek értékelte az elmúlt időszakot, amely mögött komoly, mérhető és értékelhető teljesítmény húzódik meg. Az egyesület alapítása óta az eddigi legnagyobb volumenű - a dunai vízi közlekedés biztonságát támogató és a Folyami Információs Szolgáltatások hatékonyságát növelő - HERO projekt sikeres megvalósítása, valamint a Balaton biztonságát szolgáló viharjelző rendszerek további korszerűsítése, üzemeltetési szempontból meghatározza az Egyesület jövőévi szakmai tevékenységét.

Beszámolt az ez évi megyei taggyűlések tapasztalatairól, a tagszervezetekkel közösen megvalósított, az állampolgárok biztonságérzetét fokozó katasztrófavédelmi lakosságtájékoztató rendezvényekről, valamint a társszervek vízi és közúti közlekedésbiztonsági prevenciós programjaiban való közreműködésről is.
„Nehéz, dinamikusan változó időszakot tudhatunk magunk mögött, melyet ez év végén nem zárhatunk le. Munkatársaim és partnereink között kialakult szakmai kapcsolatrendszer alapja és egyben tartópillére társadalmi szervezetünk megítélésének. Tisztességes helytállásuknak köszönhetően ez évben is számos esetben kaptam köszönő levelet egy-egy feladat végrehajtásában való közreműködésért, melyekből jóérzés megtapasztalni, hogy stratégiai partnereink elismerik és szükségesnek tartják az Egyesület támogató tevékenységét”- mondta az elnök.
 
Az Elnök zárszavában megköszönte az Oszágos Elnökség és a Felügyelőbizottság tagjainak egész éves munkáját, akik az egyesület vezetőségével együttműködve hozzászólásaikkal, javaslataikkal az Egyesület törvényes működését biztosítják. 
 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu