Három megyés találkozók

Vissza

2014-06-27

Ez évben első alkalommal 2014. június 12-én Tatán, a Veszprém és a Fejér megyei tagszervezetek titkárainak és képviselőinek meghívásával a Komárom-Esztergom Megyei titkár kezdeményezte és szervezte a programot.
A Közép-magyarországi regionális találkozó résztvevőit Maczkó József, Komárom-Esztergom megyei titkárunk köszöntötte, majd felkérte Rába Lajos elnöki tanácsadót a szakmai program megnyitására.
A megnyitót követően Pető Tibor főtitkár röviden beszámolt a májusban megtartott Küldöttközgyűlésen elhangzottakról és a szervezeteket is érintő, várható feladatokról, programokról.
A tájékoztatót követően Maczkó József részére – az Egyesületért hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenységének elismeréseként – az RSOE Érdemérem bronz fokozatának ünnepélyes átadására került sor.

A Kelet-magyarországi régió szakmai találkozójára június 26-án, Szolnokon került sor, melyre Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei tagszervezeteinket hívta meg Bartha Botond, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei titkárunk.

Mindkét rendezvényen a 2014. évre vonatkozó Munkatervünkben ütemezett rendezvényekkel, programokkal kapcsolatos szervezeti feladatok kerültek ismertetése.
A növekvő tendencia dinamikáját követve év végére prognosztizálható az 1000 fős tagság, hiszen minden rendezvényre meghívást kapnak a jelöltek, akik a szervezet közhasznú tevékenységének megismerése után szakmai összetételében is erősítik, növelik a tagság létszámát.
A Tájékoztatók után csapatépítő tréning keretében történelmi helyek látogatására, illetve könnyed játékos megmérettetésekre került sor. A legeredményesebbek az Egyesület által felajánlott díjakban részesülhettek.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549