Egyesületi hírek

2012-09-12

A Római-parton jubiláltunk

Az egyesületünk több évtizedes közhasznú tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít mind a vízi, mind a közúti közlekedésbiztonságot támogató programok és projektek kezdeményezésére, támogatására, szervezésére. A hosszútávú kiváló szakmai együttmükédésnek köszönhetően az ORFK-OBB és a Somogy Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkáját segítve Egyesületünk is részt vállalt a Balaton Ride programjainak szervezésében.


2012-08-29

Pozitív visszacsatolás a Motorosok Tűzparancsolatáról

Július első felében több írott és elektronikus sajtóorgánum oldalán is megjelent a 13. Harley-Davidson Open Road fesztivál programjai közé illesztett, közlekedésbiztonsági és balesetmegelőzési fórum főbb témaköre.


2012-08-24

Hajófelvonulás a nemzeti ünnepen

A nemzeti ünnepen ismét megrendezte a Magyar Hajózási Országos Szövetség (MAHOSZ) a hagyományos Hajófelvonulást.


2012-08-07

RSOE - FOTÓPÁLYÁZAT 2012

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület fotópályázatot hirdet az egyesület tagjai számára, a szervezet 30 éves fennállásának alkalmából.


2012-07-26

Interaktív nyelvtanulás a világhálón - előtérben az állampolgárok biztonsága

A szélsőséges időjárási viszonyok miatt napjainkban egyre inkább az állampolgári figyelem középpontjába kerültek a tűzoltók és a katasztrófavédelem szakemberei. Elengedhetetlen, hogy a tűzlovagok is fejlesszék nyelvtudásukat, amelyhez a TheLiveTeacher.com interaktív, online nyelvoktató és vizsgáztató rendszer már bizonyította létjogosultságát nemzetközi területen is.


2012-07-18

Duna film - angol felirattal

Számos nagyváros van Európában és a világon, melyeknek meghatározó eleme a víz. A folyó, ami átszeli őket, a tenger vagy az óceán, ami nemcsak az éghajlatukat, de a városképet, az ott él‹k hangulatát is befolyásolja. Persze a vízpart önmagában kevés, olyan fejlesztésekre van szükség, amely a városban él‹ embert összeköti ezzel.     


2012-07-09

Együttműködés a magyarországi közgazdász utánpótlás képzésének támogatása érdekében

Két évre szóló Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetének keretei között működő Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék és az RSOE a ProDuna projekt keretében.


2012-07-04

A Duna-stratégia projektjei beépülnek a programokba

A 2014 utáni pénzügyi tervezési időszakban a Duna Stratégia projektjeit be kell építeni a nemzeti és regionális operatív programokba - mondta Johannes Hahn csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. Az Európai Unió regionális fejlesztési biztosa a Duna-stratégia témájában hét országot érintő többnapos látogatássorozata keretében tartózkodott csütörtökön Magyarországon.


2012-07-02

Megyei tagszervezetek szakmai találkozói

Június hónapban megyei tagszervezeteink önálló kezdeményezésére két alkalommal, különböző helyszíneken tartottak tartalmas programokkal csapatépítő tréninget.


2012-05-31

IX. RSOE Szent Flórián Túra

Jövő évben jubilál a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az RSOE által szervezett Szent Flórián túra. Idén a rábagyarmati Berek-sátorozó hely volt a központ. Itt találkozott 2012. május 25-27 között 40 lelkes túrázó.


Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu