Elnöki bemutatkozó

Dobai Sándor

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület honlapján!

„Társadalmi szerepvállalás a polgárok biztonságáért szárazföldön és vízen„ szlogenünk iránt elkötelezett tevékenységünkkel már harmincöt éve állunk az állampolgárok rendelkezésére. Az elmúlt évtizedek során az infokommunikációs technológiák és szolgáltatások területén végbemenő gyors ütemű változásokkal folyamatosan lépést tartva végezzük munkánkat a lakosság tájékoztatása és biztonságának fokozása érdekében. Szolgáltatásaink dinamikus fejlesztésével, célirányosan indított és sikeresen megvalósított projektjeinkkel támogatjuk hazai és külföldi partnereink közúti közlekedési és a vízi biztonság fokozásához kötődő szakmai tevékenységét.

Büszke vagyok a több mint ezer fős taglétszámmal rendelkező országos szervezetünkre, 30 tagszervezetünkre, munkatársainkra, stratégiai partnereinkre, akikkel együtt igyekszünk hozzájárulni az állampolgárok valós biztonságérzetének javulásához határon innen és azon túl is.

Weboldalunk az Egyesület közhasznú szakmai tevékenységi körét, szervezeti életének fontosabb eseményeit, nem utolsó sorban pedig a törvényes működés aktuális normatíváit hivatott bemutatni. Bízom benne, hogy a fent leírtak felkeltették érdeklődését és nyitottá tették arra, hogy oldalunkon böngészve még jobban megismerje tevékenységünket és a jövőben visszatérő látogatóként üdvözölhetjük honlapunkon!

Dobai Sándor
elnök

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu