PROJEKTEK
ELÉRHETŐSÉG
A közérdekű tevékenység a társadalom egészének közös érdeke. Az RSOE számos olyan tevékenységet lát el, amelynek segítségével nagyban hozzájárulhat nem csak az állampolgárok biztonságának fokozásához, de információval is szolgálhat az érintettek felé.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából üzemeltetjük a viharjelző rendszereket, melynek működési állapota weboldalunkon is elérhető. EDIS szolgáltatásunkkal a világban történt havariákról adunk összefoglaló áttekintést, PannonRIS oldalunk a hajósok munkáját segíti, valamint a BalaTrönk közösségi rádiórendszer a balatoni hatóságok közötti kommunikációt kívánja elősegíteni.

KÖZÉRDEKŰ FELADATOK
Egyesületünk alapszabályban megfogalmazott célja a nemzetközi kapcsolatok és hazánk európai uniós integrációjának elősegítése. 2002 óta veszünk részt európai uniós projektekben, melyek során külföldi partnereinkkel közösen dolgozunk a projekttevékenységek hatékony megvalósításán. A projektek végrehajtása során többéves projektmenedzsment tapasztalatunknak megfelelően különböző funkciókat látunk el, projektkoordinátorként, munkacsomag-vezetőként vagy projekt partnerként egyaránt közreműködünk.

Projektjeinkben alapvetően dunai hajózással és katasztrófavédelemmel kapcsolatos témákkal foglalkozunk, de egyes stratégiai partnereinkkel rendészeti vagy logisztikai témájú projekteket is megvalósítottunk már.

„Társadalmi szerepvállalás a polgárok biztonságáért
szárazföldön és vízen”
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs
Országos Egyesület
MAGUNKRÓL
KÖZÉRDEKŰ
FELADATOK
PROJEKTEK
HÍREK
TAGI
INFORMÁCIÓK
ELÉRHETŐ-
SÉG
EGYÜTTMŰKÖDŐK
EGYÜTTMŰKÖDŐK
SZERVEZET
SZERVEZET
TAGSZER-
VEZETEK
TAGSZER-
VEZETEK
DOKUMENTUMOK
DOKUMENTUMOK
Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt a Rádiós Segélyhívó és
Infokommunikációs Országos Egyesület honlapján!

„Társadalmi szerepvállalás a polgárok biztonságáért szárazföldön és vízen” szlogenünk iránt elkötelezett tevékenységünkkel már négy évtizede állunk az állampolgárok rendelkezésére. Szolgáltatásaink dinamikus fejlesztésével, sikeresen megvalósított projektjeinkkel támogatjuk hazai és külföldi partnereink közúti közlekedési és a vízi biztonság fokozásához kötődő szakmai tevékenységét.

Büszke vagyok a több mint ezer fős taglétszámmal rendelkező országos szervezetünkre, 30 tagszervezetünkre, munkatársainkra, stratégiai partnereinkre, akikkel együtt igyekszünk hozzájárulni az állampolgárok valós biztonságérzetének javulásához határon innen és azon túl is.

Bízom benne, hogy a jövőben
visszatérő látogatóként üdvözölhetjük honlapunkon!

Dobai Sándor
elnök