HÍREK
FŐOLDAL
Az online egyeztetést Dobai Sándor, az Egyesület elnöke nyitotta meg, aki tájékoztatójában beszámolt a szervezet 2020-as évi célkitűzéseiről, terveiről a jelen helyzetben. Sajnálatát fejezte ki, hogy a hagyományos, megyei tagszervezetek által szervezett események egyelőre nem valósulhatnak meg, de bízik abban, hogy az év második felében valamennyi rendezvényt bepótolhatunk. Tájékoztatta továbbá a résztvevőket a hamarosan megrendezésre kerülő tisztújító Küldöttgyűlés menetéről és az online szavazás lehetőségeiről.

Megyei titkáraink rövid tájékoztatást adtak ez éves tevékenységükről. Jelezték, hogy az elmaradt rendezvények helyett már új időpontokat tűztek ki azok megtartására.

Sinka Zoltán Bács-Kiskun Megyei Tagszervezetünk titkára jelezte, hogy októbertől új munkakört fog ellátni, melynek során nem tudja tovább vállalni a titkári pozíció betöltését.

A jó hangulatban telt megbeszélés során az is kiderült, hogy rövid idő alatt valamennyi titkárunk online elérhető volt, így egy sürgős esemény során készen állunk az azonnali segítségnyújtásra.
Egyesületünk 2020. Július 31-én megtartotta éves Küldöttgyűlését, melynek egyik kiemelt témája volt a pandémia idején tartott Küldöttgyűlésen elfogadott Alapszabály Bíróság által tett kiegészítő módosításnak elfogadása.

38 küldött vett részt a Hotel Millenniumban tartott ülésen, így biztosított volt a Küldöttgyűlés határozatképessége. Dobai Sándor elnök rövid tájékoztatást adott a gyűlésen a szervezet életében elmúlt félévben bekövetkezett jelentősebb változásokról, ismertette a szervezetnél megtett biztonsági lépéseket a pandémiás időszakban, valamint beszámolt a közeljövőben várható fontosabb eseményekről.

A rendezvényen sor került továbbá RSOE érdemérmek és elismerések átadására is.

Dobai Sándor elnök, valamint Kovács Csaba vezérigazgató az RSOE érdemérem arany fokozatát adta át Miskei Gábornak, aki 20 éve tölti be az elnökségi tag pozíciót az Országos Elnökségben, továbbá Kiss Balázsnak, aki 15 éven át volt a Vas megyei tagszervezet titkára.

Az RSOE érdemérem ezüst fokozatát kapta Maczkó József, Komárom-Esztergom megyei titkárunk, aki szintén 15 éve segíti aktívan szervezetünk munkáját.

Tanai Csilla, Fejér megyei titkárunk 6 éves titkári munkájáért, Szabó István Hajdú-Bihar megyei titkárunk 8 éves munkájáért, Sipos Zoltánné Felülegyelőbizottsági tagunk 8 éves, Szabó Zoltán a TEAM R-17 alapító tagságáért kapta Egyesületünk bronz fokozatát. Pampuk Imre a szervezetünknél eltöltött sok éves munkájáért, valamint az idén ünnepelt kerek születésnapjáért részesült bronz fokozat elismerésben.

Online titkári értekezlet
Küldöttgyűlés
2020-05-08
2020-07-31
7
6
5
4
3
2
1
7
6
5
4
3
2
1