A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 62

RSOE

Öt éves tisztújító Küldöttgyűlés

Vissza

2020-05-21

Az Egyesület a 102/2020. (IV. 14.) Kormányrendelet, illetve a Ptk. 3:20. §-a szerint megtartotta Küldöttgyűlését, melynek során valamennyi küldött írásban kapta meg a Küldöttgyűlés dokumentumait, valamint azt a szavazólapot, melynek beérkezését követően az alábbiakat állapíthattuk meg:

A Küldöttgyűlés az Egyesület módosított Alapszabályát, Az Országos Elnökség beszámolóját az elmúlt évről és célkitűzésekről, a Munkatervet, az Egyesület egyszerűsített éves beszámolóját és annak közhasznúsági mellékletét, a Könyvvizsgálói jelentést és a Felügyelőbizottság jelentését elfogadta. A Jelölő Bizottság javaslatot tett az egyes tisztségekre, melyeket a Küldöttgyűlés elfogadott és eredményeképpen a szervezet elnökének további öt évre Dobai Sándort, vezérigazgatójának Kovács Csabát választották a küldöttek.

A Küldöttgyűlés szavazataival az Országos Elnökség tagjai: Brecsok Józsefné, Csobay Balázs, Dobai Sándor, Farkas László, Horváth Lajos, Ivó János, Kovács Csaba, Miskei Gábor, Szluka Pál, Tarjányi Dániel, Walter Krisztián. Az Országos Elnökség póttagjai: Rácz Krisztián, Kovács József.

A Felügyelőbizottság tagjai a Küldöttgyűlés döntése alapján: Dr. Demény Ádám, Sipos Zoltánné és Fejes Tamás. Póttag: Bartha Botond. A Felügyelőbizottság maguk közül elnöknek választotta Dr. Demény Ádámot.

Könyvvizsgálónak Veres Olgát választotta a Küldöttgyűlés.

A szervezet elnöke ezúton is köszöni valamennyi küldött támogatását, továbbá külön köszönte a veszélyhelyzetben megvalósult Küldöttgyűlés lebonyolításában résztvevő munkatársak segítségét. „Kérem, támogassátok társadalmi elköteleződésünket, a tagszervezetek és az ügyvezetés munkáját a jövőben is, hiszen közel negyven év alatt egyetlen hagyománnyal nem voltam hajlandó szakítani: csapatban gondolkodom és dolgozom!” – mondta Dobai Sándor, a megválasztott elnök.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549