A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 62

RSOE

Online titkári értekezlet

Vissza

2020-05-08

Az online egyeztetést Dobai Sándor, az Egyesület elnöke nyitotta meg, aki tájékoztatójában beszámolt a szervezet 2020-as évi célkitűzéseiről, terveiről a jelen helyzetben. Sajnálatát fejezte ki, hogy a hagyományos, megyei tagszervezetek által szervezett események egyelőre nem valósulhatnak meg, de bízik abban, hogy az év második felében valamennyi rendezvényt bepótolhatunk. Tájékoztatta továbbá a résztvevőket a hamarosan megrendezésre kerülő tisztújító Küldöttgyűlés menetéről és az online szavazás lehetőségeiről.

Megyei titkáraink rövid tájékoztatást adtak ez éves tevékenységükről. Jelezték, hogy az elmaradt rendezvények helyett már új időpontokat tűztek ki azok megtartására.

Sinka Zoltán Bács-Kiskun Megyei Tagszervezetünk titkára jelezte, hogy októbertől új munkakört fog ellátni, melynek során nem tudja tovább vállalni a titkári pozíció betöltését.

A jó hangulatban telt megbeszélés során az is kiderült, hogy rövid idő alatt valamennyi titkárunk online elérhető volt, így egy sürgős esemény során készen állunk az azonnali segítségnyújtásra.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549