A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 62

RSOE

Online Országos Elnökségi Ülés

Vissza

2020-04-22

Az informatika lehetőségeinek köszönhetően szervezetünk megtartotta 38 éves történelme során első alkalommal az elektronikus Felügyelői Bizottsági, valamint Országos Elnökségi ülését. Az eseményen mind a bizottság, mint az elnökség szavazóképes volt.

Miután az elnökségi tagok online szavazással elfogadták a napirendi pontokat, Dobai Sándor elnök a korábban kiküldött anyagok alapján ismertette a szervezet 2015 és 2020 közötti időszak közötti legfontosabb feladatait: tájékoztatást adott a folyamatosan növekvő taglétszám alakulásáról, az elmúlt öt év során lebonyolított mintegy 9 uniós projektről, stratégiai partnereivel, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal, valamint az Országos Rendőrfőkapitánysággal való kiváló együttműködésekről. Beszámolt a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel közelmúltban aláírt együttműködési megállapodásról. Tájékoztatta a hallgatóságot a szervezet által működtetett Navinfo hajózási diszpécserközpont, valamint a TFK működéséről. Bejelentette, hogy átalakítás alatt van EDIS szolgáltatásunk, amely a világban történt katasztrófa események számára biztosít egységes, bárki számára hozzáférhető platformot.

Hangsúlyozta azokat a közfeladatokat, melyek alapját képezik a szervezet működésének. Kiemelt figyelmet szentelt az Egyesület balesetmegelőzési tevékenységére. Elmondta, hogy az öt év leforgása alatt közel 100 különböző eseményen vettünk részt közlekedésbiztonsági célzattal és számos témához kapcsolódó konferenciát is lebonyolítottunk.

Valamennyi elnökségi tag egyetértett a beszámolóval, elfogadta a szervezet éves gazdasági beszámolóját és közhasznúsági jelentését, továbbá a könyvvizsgálói jelentést.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549