A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 62

RSOE

Partnerség a biztonságosabb víziközlekedésért (Budapest, 2020. január 17.)

Vissza

2020-01-17

Kovács Csabát az RSOE vezérigazgatóját és Pető Tibor főtitkárt, Kutasi György szolgálatvezetőt, Prohászka Richárd r. alezredes, a BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője és helyettese Csobay Balázs r. alezredes fogadta.

A NAVINFO mint hajózási információkat szolgáltató és segélykérést fogadó diszpécserszolgálat, a kezdetektől fogva támogatja a Duna teljes magyarországi szakaszát (1850 – 1433 folyamkilómétert) felügyelő vízirendészeti rendőrőrsök ügyeleti tevékenységét.

Az egyre inkább erősödő dunai árú- és személyszállítás biztonságának fokozása érdekében fontos a napi kapcsolat fenntartása, hiszen már nem csak az idegenforgalmi idényben kell nagyobb figyelmet fordítani és megoldásokat találni a felmerülő helyzetek kezelésére.

Az elmúlt évek közös erőfeszítéseinek és az Uniós pályázatok során megvalósított projekteknek köszönhetően a folyami információs szolgáltatások hatékonysága egy újabb, magasabb szintre került.

A dunai hajózás biztonságát fokozó korszerű monitoring rendszer átadásával lehetőség nyílt a vízügyi és a rendészeti szervek hatósági feladatainak támogatására.

A vezetői találkozó keretében számos egymás tevékenységét támogató újabb lehetőségek felvetésén túl, a vízi közlekedés biztonságának fokozása érdekében tervezett közös feladatok ütemezésére is sor került.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu