A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Kihelyezett szakmai napok (Velence, 2019. szeptember 6-7.)

Vissza

2019-09-09

A szakmai találkozóra meghívást kaptak a Fővárosi és a Pest megyei titkárok mellett az Egyesület Országos Elnökségének és Felügyelő Bizottságának tagjai is, így összesen 130 fő vett részt a kétnapos programon.

A tagszervezetek szakmai programjainak egyeztetése és a további együttműködés lehetőségeinek áttekintését követően, a kihelyezett országos elnökségi ülés keretében Dobai Sándor  beszámolt az előző ülés óta végzett szervezeti és szakmai tevékenységről, valamint az ez évben még várható feladatokról.

A programlehetőségeket mérlegelve és az előzetesen tapasztalt élénk érdeklődésre is tekintettel kézenfekvőnek tűnt, hogy hagyományőrző programunkat, a Puskás Tivadar nevéhez kötődő VI. Velencei-tó körüli kerékpáros emléktúrát is lebonyolítsuk.

A nem túl kedvező időjárás ellenére a rendezvényen megjelentek több mint fele vett részt a kerékpáros túrán. Akik a cél-start állomáson maradtak, azok részére a társszervek szakmai bemutatói mellett különféle csapatépítő programokon vehettek részt.

Az így komplexé vált több célú rendezvény országos szervezetünk hagyományainak őrzéséhez szükséges közösségi szellem fenntartását, emellett pedig egyesületünk és a tagszervezetek közötti szakmai kommunikáció elmélyítését szolgálta.  Mindezeken túl a biztonságos családi kerékpározás élményével gazdagította a túra résztvevőit.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu