A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

85 ÉVES A BALATONI VIHARJELZÉS (Siófok, 2019. július 5.)

Vissza

2019-07-08

Egyesületünk számára is méltán fontos ez az esemény, hiszen napjainkra a biztonság fogalma felértékelődött. Felgyorsult világunkban elengedhetetlen, hogy még inkább odafigyeljünk egymásra, környezetünkre. Rendkívül fontos, hogy az üdülni, pihenni vágyók biztonságban élvezhessék Magyarország legnagyobb tavainak szolgáltatásait.

Partnereinkkel, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálattal együtt közös törekvésünk, hogy a viharjelzés folyamatos fejlesztésével hozzájárulhassunk polgáraink valós biztonságérzetéhez.

Az ünnepélyes rendezvény keretében Dobai Sándor, Egyesületünk elnöke, a több mint két évtizedes kiváló együttműködés során végzett eredményes, szakmai munkájának elismeréseként,

Dr. Horváth Ákosnak, az Országos Meteorológiai Szolgálat Siófoki Obszervatórium vezetőjének az RSOE érdemérem arany fokozatát adományozta.

Munkájához további sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó hírek:

https://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/kornyezetugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/85-eve-indult-meg-a-balatoni-viharjelzes

https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-biztonsagunkert-indult-el-a-85-eves-balatoni-viharjelzes-1671242/

https://csodalatosbalaton.hu/hirek/balaton/85-eve-indult-a-viharjelzes-a-balatonnal/

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu