A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Egyperces néma tiszteletadással kezdődött az ez évi Küldöttgyűlés (Budapest, 2019. május 31.)

Vissza

2019-05-31

Dobai Sándor köszöntötte a Küldöttgyűlésen megjelenteket, majd kérésére a Dunán történt tragikus baleset megrázó következményeire tekintettel, egyperces néma tiszteletadással fejeztük ki együttérzésünket.

A Küldöttgyűlés napirendjét követve az Elnök beszámolt az Egyesület alapításának harminchatodik évében megvalósított szervezeti és szakmai tevékenységéről, a megyei tagszervezetek egyre széleskörűbb társadalmi szerepvállalásáról, valamint az Országos Szervezet gazdasági helyzetéről.

Az Elnök beszámolt még a minisztériumokkal és állami szerveivel közösen megvalósított, illetve folyamatban lévő projektekről.

Kiemelte a vízi és a közúti közlekedésbiztonság fokozása érdekében szervezett országos programsorozatok fontosságát, valamint egy - egy aktuális kérdéskörben szervezett figyelemfelhívó szakmai fórum megtartásának szükségességét.

Az Egyesület összetett tevékenységének ismertetése és a gazdasági beszámolók után hozzászólásokkal, szakmai javaslatokkal folytatódott a Küldöttgyűlés.  A rövid ugyanakkor tartalmas felvetések megerősítették az egyesület vezetőségének meggyőződését abban, hogy a biztonság fogalma napjainkra egyre inkább felértékelődött.

A biztonság fenntartása, illetve fokozása érdekében, az együttműködő partnerek prevenciós programjainak támogatását, valamint a veszélyhelyzeti lakosság tájékoztató rendszerek fejlesztését folyamatosan fókuszban kell tartani.

A Küldöttgyűlés elfogadta a 2018. évi munkáról szóló országos elnökségi beszámolót, a közhasznúsági és a könyvvizsgálói jelentést, a mérleget, valamint a felügyelőbizottság jelentését. 

A Küldöttgyűlés hagyományinkhoz hűen elismerések átadásával fejeződött be, melynek során az elnök és a vezérigazgató a kitüntetettek mellett köszönetüket fejezték ki mindazoknak, akik tevékenységükkel hozzájárultak az Egyesület 2018. évi szervezeti és szakmai sikereihez.

Kapcsolódó hír:http://www.rsoe.hu/aktualis/hir/875

 

 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu