A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

TOLNA MEGYEI REGIONÁLIS SZAKMAI TALÁLKOZÓ (Báta, 2019. május 23.)

Vissza

2019-05-23

Huszárné Lukács Rozália polgármester asszony köszöntötte a vendégeket, aki örömét fejezte ki, hogy „otthont adhatott” az immár harmadik alkalommal szervezett rendezvénynek.

Dr. Balázs Gábor a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója üdvözölte a Baranyából, Budapestről, Fejér és Somogy megyéből érkezett RSOE tagokat és katasztrófavédelmi szakembereket. Kiemelt tisztelettel köszöntötte Dobai Sándort a Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület elnökét.

A köszöntők után Dobai Sándor nyitóbeszédében hangsúlyozta az Egyesület és a megyei igazgatóságok munkatársai között kialakult személyes kapcsolatok fontosságát, amely a közös feladatok sikeres megvalósításának alapját képezi.

Polgármester Asszony és Igazgató Úr invitálására Báta vízgazdálkodási rendszereivel és néprajzi múltjával is megismerkedhettek a program résztvevői.  Az elmúlt évi aktuális szakmai felvetéseket Dr. Ackermann Zsuzsanna, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője, valamint Szász Andor az RSOE kommunikációs titkára közösen terjesztették elő.

Dobai Sándor, elnök a rendezvény zárómoduljában megköszönte a szervezők minden részletre kiterjedő előkészítő munkáját. Az egymásra épülő programok alkalmával szerzett ismereteket rendkívül hasznosnak értékelte, hiszen azok részelemei beépülhetnek a közös feladatellátás mindennapjaiba.

Kapcsolódó cikk: http://tolna.katasztrofavedelem.hu/hirek/4489-rsoe-szakmai-nap-batan

                                                                                                                 Fotók: Boros Brigitta tű. fhdgy -Tolna MKI 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu