A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Közlekedési Kultúra Napja (Budapest, 2019. május 11.)

Vissza

2019-05-13

Ötödik alkalommal ünnepelhettük együtt a hazai kezdeményezésre megszületett Közlekedési Kultúra Napját 2019. május 11-én. Kiváló alkalom ez a nap arra, hogy ráirányítsuk az állampolgárok figyelmét a közlekedésben részt vevők együttműködésének fontosságára.

A Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány által a Vágóhíd utcai kiképző központban szervezett prevenciós napon Egyesületünk munkatársai látványos kiállításokkal mutatták be közhasznú feladataink ellátásának főbb irányait, melynek középpontjába ezúttal a közúti közlekedés valamint a vízibiztonság fokozását helyezték.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és Egyesületünk gondozásában e célból összeállított tájékoztatókkal és tesztekkel, a biztonságos vízen tartózkodás szabályainak betartására hívtuk fel a figyelmet, valamint egy játékos teszt keretében megismertettük a résztvevőket a viharjelzés szabályaival.

A szemléletes ismeretátadás során bemutatásra kerültek a TAVIHAR és a VÉSZ okostelefonos lakosságtájékoztató alkalmazások, melyek a közelgő veszélyhelyzetről valósidőben adnak tájékoztatást a felhasználók részére.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu