A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Bevetés 2019 (Budapest, 2019. május 8.)

Vissza

2019-05-08

Egyesületünk és a BRFK Dunai Vizirendészeti Rendőrkapitányság, valamint az Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet munkatársai egymásra épülő közös kiállítással hívták fel a figyelmet a környezetbarát dunai áru és személyszállítás bevezetésének fontosságára, illetve a biztonságos vízi közlekedés és a vízen tartózkodás szabályainak betartására.

A Csodák Palotája programjaira szinte az ország minden részéről érkeztek kis és középiskolások. A hely szellemiségére és a fiatal generáció érdeklődési körére is tekintettel Egyesületünk és kiállító partnereink munkatársai érintőképernyős monitorokra, okostelefonokra telepíthető digitális alkalmazásokkal mutatták be, a lakosság biztonságát szolgáló tevékenységüket.

A háromnyelvű hajózást népszerűsítő interaktív, több funkciós játékos szoftver bemutatása nagy sikert aratott, hiszen az alkalmazás mobil applikációként bárki számára  ingyenesen elérhető. DunaPromo néven lehet keresni az App Store-ban (IOS) és/vagy a Play Áruházban (Android).

A nyári vakáció idején a strandokon kívül, a szabad vizek vonzzák leginkább a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A tragédiák, balesetek megelőzése érdekében a BM OKF tulajdonában lévő vihar előrejelző rendszerek működésével és a viharjelzési fokozatok esetén követendő magatartási szabályokkal is megismerkedhettek a fiatal látogatók.

A kiállító rendvédelmi és rendészeti szervek által összeállított látványos programok jól szolgálták a rendezvény célját. A játékos tanulás során a gyerekek olyan hasznos információkat kaptak, amelyek birtokában egyes élethelyzetek elkerülése, megoldása  számukra könnyebbé, egyszerűbbé válhat.

Kapcsolódó hírek: 

http://csopamedia.blogspot.com/2019/05/amikor-89-lelkes-rendvedelmi-es.html

https://www.csopa.hu/csopa-programok/202-bevetes-2019-kozszolgalati-es-rendvedelmi-nap?date=2019-05-08-09-00

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu