A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 62

RSOE

Rendőr-és Tűzoltónapok országszerte

Vissza

2019-04-30

Szent György és Szent Flórián oltalma alatt álló állami szervek hagyománnyá vált Rendőr- és Tűzoltónapi rendezvényei, a felnőtt és a gyermekkorú lakosság körében mindig is népszerűek voltak.

A rendvédelmi szervek a Kéklámpásnapot Egerben 2019. április 26-án, a IX. Budapesti Rendőr-és Tűzoltónapot április 27-én, majd Érden április 28-án, a Sportcsarnok melletti téren rendezték meg az együttműködők szakmai napját.

A színes és tartalmas programok kiváló alkalmat biztosítottak a stratégiai partnerek és társszerveik, valamint az együttműködő civil szervezetek közös tevékenységének bemutatására.

Örömmel tettünk eleget mind a Heves, mind pedig a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felkérésének. A Megyei Tűz és a Balesetmegelőzési Bizottságok prevenciós programjainak több irányú támogatása mellett, a rendezvényeken Egyesületünk közhasznú  tevékenységének látványos bemutatására is lehetőségünk nyílt.

Több évtizedes stratégiai partnerségünk keretében az állampolgárok biztonságérzetének fokozása érdekében folyamatosan keressük az együttműködés további lehetőségeit.

Az országos és megyei szervek felkéréseinek, a jövőben is eleget kívánunk tenni, hiszen a tömegrendezvények alkalmával a lakosság betekintést nyerhet a polgárok biztonságát szolgálók elhivatott munkájába. Ezáltal azok közös eredményei ismertebbé tevékenységük pedig elismertebbé válhat.  

Kapcsolódó hírek: 

http://heves.katasztrofavedelem.hu/hirek/2650-szirenaktol-volt-hangos-az-ersekkert

http://pest.katasztrofavedelem.hu/hirek/4879-pest-megyei-rendor-es-tuzoltonap-erden

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549