A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 62

RSOE

ÚJÉVI KÖSZÖNTŐ (Budapest, 2019. január 01.)

Vissza

2019-01-01

Az év eleje kötelező számvetés: mit kaptunk, mit vett el tőlünk az elmúlt esztendő. Mit tettünk jól, mi az amit másképp kell majd csinálnunk a jövőben. Szembe kell néznünk lelkiismeretünkkel, büszkeségünkkel.

A számvetés akkor hasznos, ha őszinte és a konzekvenciákra figyelő fogadalommal társul.

Egyesületünk múltját ismerjük, jövője azonban nincs kőbe vésve. Tőlünk, tőletek lesz olyan, amilyenné akarjuk, hogy váljon. Ehhez azonban az egymásra figyelés mellett értenünk kell egymást. Közös nyelvünk valóban közös nyelv kell legyen, mert ez teremtheti meg a közös akaratot, szándékot, amely nélkül a tervezett irányunk csak távoli, ködös cél lesz.

Egyesületünk túl van a krisztusi koron, ezért kellő komolysággal és érettséggel merjük látni kapcsolataink minőségét, terveink hitelét, bátorsággal mérettetjük meg magunkat az egyre kiélezettebb versenyben. Munkánkat átszövi a személyes és szakamai kapcsolatok sokasága, melyet mindennél erősebb szálakból, megbízhatóságból, felelősségből fonunk össze, hogy az új és a régi partnereinkkel együttműködve polgáraink biztonságosabb környezetben élhessenek.

Bármiben hiszünk, bármilyen küldetés vezérli életünket, újévkor mindig sikert, boldogságot kívánunk egymásnak. Természetes késztetésünk, hogy ilyenkor legjobb énünkkel forduljunk szeretteink, munkatársaink, partnereink felé, hogy osztozhassunk egymás örömében, sikereiben. Reméljük és vágyjuk a sikert, amelyet csak a szorgalom és kitartás hozhat meg számunkra.

Az örömteli boldog új év reményében mindannyiónk részére jó egészséget és szakmai sikereket kívánok! Hiszem, hogy megtaláljuk a közös nyelvet, mert a siker bennünk van!

Dobai Sándor

elnök

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549