A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Küldöttgyűlés előtt az Országos Elnökség beszámolója (Budapest, 2018. május 25.)

Vissza

2018-05-25

Dobai Sándor köszöntötte a Küldöttgyűlésen megjelenteket, az elnökségi asztalnál helyet foglaló együttműködő stratégiai partnerek képviselőit; Tanka Lászlót, a BM OKF Informatikai Főosztály vezetőjét, Dr. habil. Endrődi Istvánt, az MPVSZ országos elnökét, Dr. Latkóczy Antalt, az RSOE örökös elnökét, Dr. Demény Ádámot, az Egyesület Felügyelő Bizottság elnökét.

A Küldöttgyűlés napirendjét követve az Elnök beszámolt az Egyesület alapításának 35. jubileumi évben megvalósított szervezeti és szakmai tevékenységéről, valamint az Országos Szervezet gazdasági helyzetéről.

Az Elnök beszámolója során kiemelte a minisztériumokkal és állami szerveivel közösen végzett vízi, valamint a közúti közlekedésbiztonsági rendezvényekhez kapcsolódó prevenciós, ismeretátadó tevékenységek jelentőségét. Fontosnak tartotta az állampolgárok biztonságérzetét fokozó, veszélyhelyzeti lakosság tájékoztató rendszerek üzemeltetését, folyamatos fejlesztését.

Az Egyesület sikeres projekt tevékenységének ismertetése és a gazdasági beszámolók után, hozzászólásokkal, szakmai javaslatokkal folytatódott a Küldöttgyűlés. A küldöttek kiegészítéseit követően, Dr. habil. Endrődi István gratulált az 2017 év eredményeihez és megköszönte  az Egyesület támogató tevékenységét, majd előrevetítette a jövőbeni szakmai együttműködés további lehetőségeit.

A Küldöttgyűlés végén  elismerések átadására került sor, melynek során az elnök és a vezérigazgató közösen fejezték ki köszönetüket mindazoknak a munkatársaknak, tisztségviselőknek, akik tevékenységükkel hozzájárultak az Egyesület 2017. évi szervezeti és szakmai sikereihez.

 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu