A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Közbiztonsági Nyílt Nap a Sportkastélyban (2016. szeptember 15.)

Vissza

2016-09-17

Közel 1000 fős gyereksereg zsivaja töltötte meg a 18. kerületi Sportkastély környékét és a sportlétesítmény helyiségeit, ahol a fiatalok játékosan ismerkedhettek meg a rendőrség különböző – lovas, kutyás, vízi- és közlekedésrendészeti – szolgálati ágaival és sajátíthatták el a tudatos és balesetmentes közlekedés alapvető szabályait.

Az életszerű közlekedési szituációkat egy KRESZ-pályán tapasztalhatták meg, melyen kerékpárral haladhattak végig.  A Készenléti Rendőrség bevetési egysége látványos technikai és intézkedéstaktikai bemutatókkal foglalta le az élénken érdeklődő óvodásokat, alsó és felső tagozatos tanulókat.

A társszervek bemutatói mellett egyesületünk programján is részt vehettek a gyerekek, az egyes versenyszámok közötti szünetekben viharjelző ismereti és a Dunával kapcsolatos tesztekkel, totókkal, illetve közlekedésbiztonsági játékok segítségével bővíthették tudásukat. Ezen a napon azt is kipróbálhatták, milyen érzés hajóskapitánynak lenni, a legnépszerűbb programelemünknek ugyanis a hajószimulátorozás bizonyult.

A nap végén a résztvevők rengeteg élménnyel, illetve számos hasznos ajándékkal térhettek haza. Egyesületünk a jövőben is támogatja a közlekedésbiztonsági ágazat a felnövekvő generációk érdekében kifejtett prevenciós tevékenységét.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu