A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Gyerek Sziget a Duna ölelésében (2016. június 18-19-én)

Vissza

2016-06-20

A vakáció első hétvégéjén jubilált és ez alkalomból különleges születésnapi meglepetésekkel várta a Hajógyári-sziget az érdeklődő családok apraját, nagyját.

A szervezők évről-évre egyre élménydúsabb programhelyszínekkel próbálják felejthetetlenné tenni az első nyári hónap hétvégéit. Az általuk felajánlott lehetőséggel élve egyesületünk közhasznú tevékenységét bemutató sátra, a Gyerek Paradicsom meglepetés programjai közé került.

Az Egyesület munkatársai örömmel kapcsolódtak be a kétnapos rendezvény programjaiba, melyeken a résztvevők hasznos információkra és tapasztalatokra tehettek szert. A forró nyári napokon vizeink környékét keresik leginkább a pihenni vágyók, ezért a program alkalmával a hazai tavakon működő viharjelző rendszerekkel, a vízen tartózkodás szabályaival ismerkedhettek meg az érdeklődők, illetve egy hajószimulátoron a tengeri hajózás élményét is megtapasztalhatták a szigetre kilátogató családok.

A kétnapos rendezvényen nemcsak a kilátogatók, hanem a kiállítók is ünnepeltek, hiszen örömet, meglepetést okozni mindenki szeret, akár csak egyetlen elégedett mosolyért is érdemes maradandó élményt nyújtani.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu