Jubileumi horgászverseny (Kaposszerdahely, 2018. június 23.)

Vissza

2018-06-25

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és Egyesületünk támogatásával, immár ötödik alkalommal került sor a rendezvény megtartására, melyre az RSOE Baranya, Fejér és a Tolna megyei tagszervezetei is meghívást kaptak.

A hagyományőrző rendezvényt -a Zselici tájvédelmi körzethez tartozó- Tókaji Parkerdő menedékházánál Tarlós István, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese és Pető Tibor, az Egyesület főtitkára közösen nyitották meg.

Az igazgatóhelyettes és a főtitkár hangsúlyozták a jubileumi verseny jelentőségét, hiszen  Poczok István Somogy megyei titkár által kezdeményezett sportnap évről, évre egyre népszerűbbé vált.

A megnyitót követően, a Somogy megyei titkár és Rába Lajos, elnöki tanácsadó ismertette a horgászatra vonatkozó szabályokat és a verseny ideje alatt választható interaktív programokat. A nap folyamán a kölcsönös szakmai támogatás, valamint a lakosságtájékoztatás további fejlesztésének lehetőségeiről is szó esett.

A borongós esős idő nem tudta elrontani a rendezvény jó hangulatát, melyet az évtizedek során -a közösen megvalósított szervezeti és szakmai programok alkalmával- kialakult szakmai és talán baráti kapcsolatok alapoztak meg.

A legeredményesebb versenyzők részére az elnöki tanácsadó és a főtitkár adta át, az Egyesület által felajánlott díjakat.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu