Elkezdődtek a tisztújító taggyűlések

Vissza

2016-10-07

Az Egyesület Országos Elnökségének májusi ülésén, Dobai Sándor elnök javaslatot terjesztett elő a tagszervezetek titkárainak 5 éves ciklust átfogó beszámolójának megtartásáról, a vezetőség- és küldöttválasztó taggyűlések rendjéről.

Az elnöki javaslat időszerűségét indokolta, hogy a 2011. évben megválasztott megyei tagszervezetek tisztségviselőinek (elnök, titkár, vezetőségi tagok és a küldöttek) mandátuma idén ősszel lejár. Az Országos Elnökség döntésére figyelemmel, a titkárok szeptembertől novemberig, az Egyesület ügyvezetésével egyeztetve ütemezték a taggyűlések időpontjait.

A taggyűléseken az Egyesület képviseletében az elnök, az elnöki tanácsadó, és a főtitkár is részt vesz, melyeken a tagok az RSOE és a tagszervezetek közös szervezeti és szakmai tevékenységéről, a jövőbeni szorosabb együttműködés lehetőségeiről és új fejlesztéseink irányairól is tájékoztatást kapnak.

Eddig a harminc tagszervezetből, tizenhét tartotta meg tisztújító taggyűlését. Várhatóan november közepéig mindenhol befejeződnek a beszámolók és a választások, melyek eredményeiről részletes tájékoztatást adunk.

 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu