III. Velencei-tó kerülő emléktúra (Agárd, 2016. szeptember 24-én)

Vissza

2016-09-25

A rendezvény elsősorban a több évtizedes hagyományaink fenntartásához szükséges csapatszellem és a tagszervezetek közötti szakmai kommunikáció fenntartását, nem utolsó sorban a balesetmentes családi kerékpározás népszerűsítését is szolgálta.

A hagyományőrző túra sikeres lebonyolítása érdekében a szervezők Magosi Lajos tű. ezredest, megyei igazgatót és Dobai Sándort az Egyesület elnökét kérték fel a rendezvény fő- és társvédnöki tisztségére.

A Pákász-tanya kemping területén kialakított start-cél állomáson Tanai Csilla tű. őrnagy megyei titkár, Pető Tibor az RSOE főtitkára, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőségének képviseletében pedig a programok szervezői, Tolnai István informatikai osztályvezető és Nagy Lajos tű. alezredes, megyei polgári védelmi főfelügyelő köszöntötték a résztvevőket.

A nyárias időjárásnak köszönhetően a rendezvényen megjelentek több mint fele vett részt a kerékpáros tó kerülésen. Akik a cél-start állomáson maradtak, a kemping adta lehetőségeket kihasználva tölthettek el egy kellemes csapatépítő napot.

A változatos környezetben és terepszakaszokon kanyargó 31 km-es élmény kerékpározás végén elsőként Walter Krisztián (Országos Elnökségi tagunk) 8 éves fia Walter Dániel érkezett célba, akinek ezúton is gratulálunk a nagyszerű és kiváló teljesítményéhez!

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu