ELNÖKSÉGI ÜLÉS A PARTNERTALÁLKOZÓN (Budapest, 2016. szeptember 03-án)

Vissza

2016-09-05

A rendezvény megnyitóját követően minden korosztály kedvére választhatott a legtesthezállóbb programok közül. A kellemes, nyárias időjárásnak köszönhetően kicsiknek és nagyoknak egyaránt vonzó volt a több mint 20 km-es kerékpár túra, melyen közel 80 fő vett részt.

A partnertalálkozón az egyesület Országos Elnöksége szinte teljes létszámmal képviseltette magát, ezért a könnyed szabadidős rendezvény kora délutánjára néhány fajsúlyosabb szakmai programra, egyebek mellett az Egyesület Országos Elnökségének soron következő ülésére is sor került. A kihelyezett ülésen Kovács Csaba vezérigazgató beszámolt az előző ülés óta végzett szervezeti és szakmai tevékenységről, a feladatok eddigi végrehajtásáról, a további tervekről, várható projektekről, fejlesztésekről.

A szakmai programokkal párhuzamosan a kötetlen egész napos rendezvényen többek között egy viszonylag új funkcionális edzésformával a TRX-el is megismerkedhettek az érdeklődők, akik személyre szabott gyakorlatok segítségével mérhették fel erőnlétük aktuális szintjét.

Természetesen a gyerekek sem unatkoztak, hiszen külön az ő részükre állított sátor alatt szakavatott animátorok segítségével kedvükre építhettek, kézműves mesterségekkel ismerkedhettek és tetszésük szerint ajándék pólókra festhették kedvenc állat vagy mese figuráikat.

A tartalmas programokat a Fantenna zenekar koncertje zárta.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu