Családi kirándulás a felvidéken (2016. augusztus 13-14.)

Vissza

2016-08-15

A szlovákiai kiránduláson közel 50 fő vett részt, melyre a Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Hajdú-Bihar Megyei, valamint a Budapesti tagszervezetek tagjai is meghívást kaptak.

Az első nap a Rozsnyótól északra fekvő angolparkkal övezett betléri Andrássy-kastély megtekintésével kezdődött és a dobsinai jégbarlang bejárásával fejeződött be.

A határon átnyúló kiváló szakmai együttműködésnek és a személyes kapcsolatoknak is köszönhetően, az Igló-Fercekovce városrészben található, Polgári Védelmi Oktatási Központ szolgált részünkre szálláshelyül.

Másnap a Szlovák paradicsom területén lévő Podlesok üdülőhelyétől Csingóig kb. 16-18 km-es Hernád-áttörés szurdokában Ladányi Lóránt, B-A-Z megyei titkár vezette végig a túrázókat. A város és a vár látogatókat Lőcsétől, Közép-Európa egyik legnagyobb kiterjedésű Szepesi Várrom együtteséig, Rába Lajos, elnöki tanácsadó kalauzolta.

A hazafelé vezető úton, a kellemesen elfáradt kirándulók tableten, okostelefonon válogatták le és állították össze a kirándulás legjobb képeit, melyből mi is kaptunk és közre adunk néhányat.

 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu