Egyesületi hírek

2012-08-24

Hajófelvonulás a nemzeti ünnepen

A nemzeti ünnepen ismét megrendezte a Magyar Hajózási Országos Szövetség (MAHOSZ) a hagyományos Hajófelvonulást.


2012-08-07

RSOE - FOTÓPÁLYÁZAT 2012

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület fotópályázatot hirdet az egyesület tagjai számára, a szervezet 30 éves fennállásának alkalmából.


2012-07-26

Interaktív nyelvtanulás a világhálón - előtérben az állampolgárok biztonsága

A szélsőséges időjárási viszonyok miatt napjainkban egyre inkább az állampolgári figyelem középpontjába kerültek a tűzoltók és a katasztrófavédelem szakemberei. Elengedhetetlen, hogy a tűzlovagok is fejlesszék nyelvtudásukat, amelyhez a TheLiveTeacher.com interaktív, online nyelvoktató és vizsgáztató rendszer már bizonyította létjogosultságát nemzetközi területen is.


2012-07-18

Duna film - angol felirattal

Számos nagyváros van Európában és a világon, melyeknek meghatározó eleme a víz. A folyó, ami átszeli őket, a tenger vagy az óceán, ami nemcsak az éghajlatukat, de a városképet, az ott él‹k hangulatát is befolyásolja. Persze a vízpart önmagában kevés, olyan fejlesztésekre van szükség, amely a városban él‹ embert összeköti ezzel.     


2012-07-09

Együttműködés a magyarországi közgazdász utánpótlás képzésének támogatása érdekében

Két évre szóló Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetének keretei között működő Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék és az RSOE a ProDuna projekt keretében.


2012-07-04

A Duna-stratégia projektjei beépülnek a programokba

A 2014 utáni pénzügyi tervezési időszakban a Duna Stratégia projektjeit be kell építeni a nemzeti és regionális operatív programokba - mondta Johannes Hahn csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. Az Európai Unió regionális fejlesztési biztosa a Duna-stratégia témájában hét országot érintő többnapos látogatássorozata keretében tartózkodott csütörtökön Magyarországon.


2012-07-02

Megyei tagszervezetek szakmai találkozói

Június hónapban megyei tagszervezeteink önálló kezdeményezésére két alkalommal, különböző helyszíneken tartottak tartalmas programokkal csapatépítő tréninget.


2012-05-31

IX. RSOE Szent Flórián Túra

Jövő évben jubilál a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az RSOE által szervezett Szent Flórián túra. Idén a rábagyarmati Berek-sátorozó hely volt a központ. Itt találkozott 2012. május 25-27 között 40 lelkes túrázó.


2012-05-29

Küldöttközgyűlés a Római Parton

Egyesületünk Alapszabályának megfelelően megtartottuk éves Küldöttközgyűlésünket a Római Parton. Dobai Sándor, mint szervezetünk elnöke a Küldöttközgyűlés levezet‹ elnökének javasolja Kovács Csabát, az egyesület vezérigazgatóját. Személyét a küldöttek valamennyi tagja egyöntetűen elfogadta.


2012-05-07

Beszámoló, tisztújítás és elismerések - Egyesületünk megtartotta ötéves beszámoló és tisztújító küldöttközgyűlését

2011. november 26-án egyesületünk megtartotta az Alapszabálynak megfelelően tisztújító Küldöttközgyűlését. Az eseményen sor került az elmúlt öt év értékelésére, valamint új tisztségviselők választására, elismerések átadására.


Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu