Szakmai hírek

2012-04-04

Egyesületünk a NATO Polgári Védelmi Csoport szemináriumán

2011. október 4-6 között került megrendezésre a NATO Polgári Védelmi Csoportjának soron következő ülése ezúttal fővárosunkban, a Belügyminisztérium épületében. A rendezvényre szervezetünk is meghívást kapott, hogy bemutassuk egyesületünk szerepét a lakosság tájékoztatásában.


2012-04-04

Egyesületünk az Önkéntes Katasztrófavédelmi Mentőszervezetek I. Országos Seregszemléjén

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös szervezésében került megrendezésre az Önkéntes Katasztrófavédelmi Mentőszervezetek I. Országos Seregszemléje.


2012-04-04

Végéhez közeledik az IRIS Europe II projekt

Számos előrelépés történt Európa-szerte a folyami információs szolgáltatások területén az elmúlt években. Ehhez nagyban hozzájárultak az IRIS Europe II TEN-T projekt tevékenységei.


2012-04-04

Egyesületünk a "Nemzeti Közlekedési Napok 2011" rendezvényen

Második alkalommal került megrendezésre a Nemzeti Közlekedési Napok rendezvénysorozat, amely az értékes előadások mellett kiváló találkozási alkalomnak is bizonyul a közlekedésben érintett szervezetek körében. Ebben az évben szervezetünket nem csak vendégként, hanem kiállítóként is meghívták, hogy minél szélesebb réteggel megismertethessük az általunk a közlekedésbiztonság érdekében végzett munkát.


2012-04-04

"Viharos gyorsasággal" - viharjelző sajtótájékoztató és gyakorlat

„Viharos gyorsasággal” címmel került megrendezésre az a vízi és szárazföldi gyakorlati bemutatóval egybekötött sajtótájékoztató, melynek témája a 2011-es viharjelző szezon értékelése volt. A rendezvényhez a helyszínt egy balatonföldvári szálloda biztosította.


2012-04-04

Projektzáró rendezvény Duisburgban

Az IRIS Europe II és a RISING projekt közös záró rendezvényt tartott Duisburgban. A közös szervezésű eseményen a két projekt általános bemutatása után az Európai Bizottság képvisel‹i tartottak előadást, melyben ismertették a Bizottság vízi közlekedésre vonatkozó elképzeléseit a TEN-T, illetve a Connect Europe Facility politikák mentén.


Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu