A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Törzsgárda elismeréseket adtak át vezetőink (Budapest, 2019. február 28.)

Vissza

2019-03-01

Dobai Sándor elnök visszaemlékezésében a CB rádiózás hőskorától folyamatosan megújuló Egyesület napjainkban is tartó szervezeti és szakmai fejlődésének szakaszairól, a társadalmi szerepvállalás fontosságáról beszélt.

A „cégek” közötti összekötő kapocs már a kezdetektől az infokommunikáció volt. A partnerek és az ügyfelek igényeinek és céljainak megvalósítása mindkét részről a hosszútávon fenntartható fejlődést és az egyre szélesebb együttműködési kapcsolatrendszert biztosította.

Az Egyesület szervezeti és egymásra épülő szakmai feladatait 80 fős jól összefogott, hatékonyan együttműködő kollektíva látja el. Mára közhasznú országos szervezetként közfeladat átvállalás keretében működik együtt és támogatja a kiemelt stratégiai partnerek tevékenységét.

Dobainé Tar Zsuzsanna ügyvezető és Dobai Sándor elnök a stabil, jól dolgozó és megbízható munkatársak hosszú éveken át tartó helytállását megköszönve közösen adták át az elismeréseket.

A jeles évfordulón 3 fő 5 éves, 4 fő 10 éves, 1 fő 15 éves és 3 fő 20 éves letöltött munkaviszony után vehette át az elismerő okleveleket.

A vezetőség nevében köszönjük kitartó és értékteremtő munkájukat!

 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu