A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Apparátusi évindító értekezlet (Budapest, 2019. január 18.)

Vissza

2019-01-18

Az értekezleten Kovács Csaba vezérigazgató adott tájékoztatást az ez évi szakmai feladatokról, célkitűzésekről, majd Dobai Sándor elnök tartott beszámolót az Egyesület várható szervezeti és társadalmi tevékenységéről, azok megvalósításához szükséges szabályozók bevezetéséről.

A szervezet hatékonyabb működése, valamint a csoportok közötti szakmai feladatok összehangolása és azok eredményesebb végrehajtása érdekében a vezetőség Lajtár Attilát vezérigazgató-helyettessé, míg Magyar Erzsébetet az Egyesület titkárság vezetőjévé nevezte ki. 

A kinevezések ismertetése után az elnök örömmel számolt be és adott rövid történeti áttekintést a 15 éve működő Veszélyhelyzeti és Katasztrófa Információs Szolgálat (EDIS) múltjáról, jelenéről és a határon túli sikereiről. A jubileumi évforduló kapcsán Böszörményi Zsolt szolgálatvezető részére külföldön is elismert munkájáért oklevelet adott át.

Több mint egy évtizeden át végzett munkaügyi, bérszámfejtői, személyügyi feladatainak lelkiismeretes és precíz ellátásáért Szabó Ágnes humánpolitikai munkatárs, elnöki elismerő oklevelet vehetett át.

Az elnök gratulált és megköszönte a kinevezettek és elismertek példaértékű munkáját, majd elmondta, hogy a vezetőség ez évben minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a teljesítményértékelésre, a kreatív ötletek megvalósítására, amely meghatározó lesz a béren felüli juttatások mértékére is.

„Társadalmi szerepvállalásunkat hazai és külföldi partnereinkkel összefogva továbbra is kizárólag jól működő menedzsmenttel, profi munkával, innovatív közös gondolkodással lehet, és kell teljesíteni!” – mondta zárszavában az elnök.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu