A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Generációk Országos Találkozója (Budapest, 2018. október 07.)

Vissza

2018-10-08

A Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány által szervezett kulturális programra szinte minden megyéből érkeztek résztvevők. A rendezvényen Egyesületünk munkatársai látványos kiállítással mutatták be közhasznú feladataink ellátásának főbb irányait, melynek középpontjában a vízibiztonság fokozását helyezték.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és Egyesületünk gondozásában e célból összeállított tájékoztatókkal és tesztekkel, a biztonságos vízen tartózkodás szabályainak betartására hívtuk fel a figyelmet.

A rendezvényre kilátogatók megismerhették a Fertő-tavon, a Balatonon, a Velencei-tavon és a Tisza-tavon működő viharjelző állomások működési fokozatait, illetve azok I. valamint II. fokú jelzései esetében követendő biztonsági szabályok betartásának fontosságát is.

A szemléletes ismeretátadás során bemutatásra kerültek a - Play Áruházból is letölthető - TAVIHAR és a VÉSZ okostelefonos lakosságtájékoztató alkalmazások, melyek a közelgő veszélyhelyzetről valósidőben adnak tájékoztatást a felhasználók részére.

A fiatalabb generációt sem hagytuk unatkozni, mert - a változatos színpadi műsorok és sportprogramok mellett - bemutató sátrunkban kipróbálhatták a hajós és az autós szimulátorunkat is.

A szabadidős programokban gazdag rendezvény díjkiosztóval fejeződött be, melyen a résztvevő csapatok értékes nyereményeket vehettek át.

Az újonnan szerzett ismeretek emlékezetben tartása érdekében - a tematikusan összeállított tesztek helyes kitöltése után - értékes ajándékokat vehettek át látogatóink, akik kedves mosollyal, hálásan köszönték meg a fiatalok számára is maradandó élményeket.

 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu