A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Kerékpáros tókerülés - Kihelyezett Országos Elnökségi Ülés

Vissza

2017-09-02

Egyesületünk támogatásával szeptember 2-án a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a megyei tagszervezet negyedik alkalommal szervezte meg a Puskás Tivadar nevéhez kötődő Velencei-tó kerülő kerékpáros emléktúrát.

Start-cél és bázisállomásunk ez évben is a Pákász-tanya kemping volt, ahol az esőre is felkészülve védett helyen tudhattuk a megyei tagszervezeteinkből érkezett vendégeinket. Az immár hagyományőrző rendezvénnyé alakult kerékpáros túra megnyitójára közel százan érkeztek, ebből a 31 km-es távra mintegy 75 fő regisztrált és azt balesetmentesen teljesítette.

A tókerülést követően a csapatépítés fontosságát szem előtt tartva játékokkal, bográcsozással egy jó hangulatú napot töltött együtt Fejér megyei tagszervezetünk, az Igazgatóság, valamint Egyesületünk munkatársai.

A kerékpár túra előkészítése és összeállítása során a kínálkozó lehetőséget megfontolva, a programok közé beillesztésre került az Egyesület Országos Elnökségének soron következő ülése is. A kihelyezett elnökségi ülés napirendjének megfelelően Dobai Sándor, az Egyesület elnöke megtartotta tájékoztatóját. Beszámolt az Egyesület elmúlt ülés óta megvalósított  szervezeti és szakmai feladatiról, majd rövid tájékoztatást adott az utolsó negyedévre ütemezett  fontosabb programokról, a további, fejlesztésekről.

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu