A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Iskola után játékos ismeretátadás (Salgótarján, 2017. július 6.)

Vissza

2017-07-06

A táborozók gyönyörű környezetben pihenhetik ki az iskola fáradalmait, sportolnak miközben hasznos ismereteket gyűjthetnek a katasztrófavédelem és egyesületünk - a polgárok biztonsága érdekében végzett – lakosságtájékoztató tevékenységéről, legújabb ezirányú fejlesztéseiről.

Munkatársaink a közúti és a vízi biztonság fokozása érdekében - az egyesület szlogenjének jegyében - játékos programokkal kapcsolódott be a tábor szervezőinek munkájába. Az RSOE Nógrád Megyei tagszervezetének kezdeményezésére, mára hagyománnyá vált a gyerekek körében is egyre népszerűbb szakmai nap.

A KRESZ és vízbiztonsági alapismereteiket a délelőtti foglakozásokon frissítették fel, majd a tesztek sikeres kitöltése után, a táborlakók körében kedvelt hajó szimulátorral gyakorolhattak. A hajózás varázsát így biztonságos körülmények között tapasztalhatták meg, talán kedvet kapva egy kalandos szép hivatáshoz.

Élénk érdeklődés volt tapasztalható a kötések, matrózcsomók bemutatása idején, amelyek  elsajátításával különböző tárgyak, eszközök stabil rögzítését lehet megoldani. Az RSOE napot a verseny eredmények ismertetése és az azt követő díjkiosztás zárta, mely során a három első helyezett csapat átvehette az egyesület ajándék csomagjait. 

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu