A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: onset

Filename: controllers/aktualis.php

Line Number: 60

RSOE

Suzuki ORFK-OBB Motoros Fesztivál (Mogyoród, 2017. május 20.)

Vissza

2017-05-22

Az ORFK-OBB és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság valamint a közúti közlekedés biztonságának fokozása érdekében tevékenykedő civil szervezetek összefogásával kínáltunk színes programokat a Hungaroringre kilátogató családok részére.

A motorosok típustól és kategóriától függetlenül a ringen ingyenes élménymotorozáson és rendőrmotoros vezetéstechnikai ügyességi pályán mérhették fel készségszintű tudásukat. Az ország szinte minden pontjáról érkeztek a motorok és a motorozás szerelmesei, akik míg tesztelték motorjaik képességeit, addig családtagjaik a szakmai kiállításokat tekinthették meg.

Egyesületünk az elmúlt 35 évében - szlogenjének „Társadalmi szerepvállalás a polgárok biztonságáért szárazföldön és vízen” üzenetéhez híven - arra törekedett, hogy az együttműködő partnerek szakmai tevékenységét támogatva, a lakosság minél biztonságosabb környezetben élhessen.

Az évtizedes közös szakmai műhelymunka során megbízható partnerévé váltunk az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottságának. Számos időszakos közlekedésbiztonsági és prevenciós kampány sikeres megvalósításában működtünk együtt. Az érintett állami és társadalmi szervezetek 2012. évet, a motorosok évének nyilvánították. Az ORFK-OBB és az RSOE gondozásába ekkor adtuk ki és azóta, a motorosok körében igen népszerűvé vált a „Motorosok 10 Parancsolata”.

Az Egyesületünk tevékenységét bemutató kiállításon túl, közös kiadványunkat is tovább népszerűsítettük, hiszen annak 6. parancsolata a Motofeszt 2017 által kitűzött cél megvalósulásához is hozzájárult, hiszen ennek jegyében szervezték a rendezvényt.

„A motorozást nem elég szeretni, rendszeresen gyakorolni kell!

Ismerd meg motorodat,

légy tisztában  saját képességeiddel, fejleszd vezetéstechnikai tudásod!”

Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület

1089 Budapest, Elnök utca 1. +36 1 303 0168 +36 1 477 0549 info@rsoe.hu